Diyarbakır Haber
HV
29 MART Cuma 12:39

İBB YOLDA KALDI

İstanbul’un ana problemlerinden olan ve bir virüs gibi Tuzlamızı da içine alan trafik ve ulaşım çilesi Tuzlalıları canından bezdirmeye devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-03-2024 14:45
İBB YOLDA KALDI

Tam yol ileri sloganı kullanan İmamoğlu adeta İstanbullu ile dalga geçiyor dedirtti. İstanbul’un ana problemlerinden olan ve bir virüs gibi Tuzlamızı da içine alan trafik ve ulaşım çilesi Tuzlalıları canından bezdirmeye devam ediyor.

Sabah ve akşam saatleri bir kabusa dönen ulaşım problemi, İBB sorumluluğunda olan toplu taşımadaki yetersiz hat ve otobüs sebebiyle çözümsüzlük ve kaos üretmeye devam ediyor.

ULAŞAMIYORUZ! ULAŞIM BİTTİ

Trafikten dert yanan Tuzlalılar, bazen saatlerce durakta bekliyoruz. Gelen otobüsler zaten binilecek gibi değil. Her yerde ayrı keşmekeş. Yayalar araçlarda daha hızlı ilerliyor. Artık ulaşım diye bir şey kalmadı. ulaşamıyoruz artık diyerek serzenişte bulundular.

İBB İÇMELER KÖPRÜSÜNÜ YIKTI

Görüntülere yansıyan trafik çilesi İstanbullunun yaşadığı keşmekeş ve trafik çilesinin özeti. Geçtiğimiz 5 sene boyunca trafik, ulaşım ve toplu taşıma konusunda Tuzla’ya bir tek yatırım yapmayan İBB, birde ilçenin 2 ana girişinden biri olan köprüyü yıktı. Plansız, habersiz ve kontrolsüz şekilde yıkılan İçmeler köprüsü sebebiyle özellikle sabah ve akşam yaşanan trafik çilesi Tuzlalıları canından bezdirdi.

Trafik probleminden şikayetçi olan Tuzlalılar, özellikle neden 5 sene boyunca bir şey yapılmamasının, bir anda köprünün yıkılıp, alternatif bir geçiş güzergahı oluşturulmaması sebebiyle yaşatılan trafik çilesinin sebebini sordu.

ÇİLE YOLU

Tuzlalıların çile yolu dediği, Hatboyu Caddesi, Tuzla’nın merkezi konumunda. Sabah ve akşam saatlerinde kurumlar, işyerleri, okulların giriş çıkış saatleri sebebiyle durma noktasına gelen trafik sorunu için Tuzlalılar artık sabrımız kalmadı, bir tek yatırım ve düzenleme yapılmadan, her şey her geçen gün kaosa dönüyor derken, çözüm yerine sorun üreten İBB yönetimine tepki her geçen gün artıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR