Diyarbakır Haber
HV
29 MART Cuma 02:44

CHP’li Keleş: Köyleri yeniden canlandıracağız

Başkan Keleş ziyarette partisinin köylere yönelik gerçekleştireceği çalışmalar hakkında platform üyelerine bilgiler vererek, “Köyleri yeniden canlandıracağız” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2023 18:02   Güncelleme : 25-01-2023 18:02
CHP’li Keleş: Köyleri yeniden canlandıracağız

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, parti binasında Köyüme Dokunma Platformu Başkanı Mecdi Cengiz ve beraberindeki platform üyelerini kabul etti.

Karşılıklı fikir ve görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Köyüme Dokunma Platformu Başkanı Mecdi Cengiz platformun çalışmaları hakkında Başkan Keleş’e bilgiler verdi. Mahalle için başvuran muhtarları dilekçelerinin ilçe meclislerinde gündeme alınıp Büyükşehir Belediyesine gönderilmesi gerektiğini söyleyen Cengiz, 30 büyükşehir belediyesinden sadece Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda hiçbir işlem yapılmadığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Keleş ise partisinin politikaları hakkında Başkan Cengiz ve beraberindekileri bilgilendirerek, “Partimizin iktidar olmasıyla köylerimize pozitif ayrımcılık yapacağız. İnsanların köylerinde kalmaları ve yaşadıkları yerde mutlu olmaları için her türlü desteği vereceğiz. Tüm köyden mahalleye dönüşen köylerimiz referandumla köy tüzel kişiliğine dönebilecek. Kapatılan belde belediyeler referandumla tekrar açılabilecek. Kapatılan tüm köy okullarını yeniden açacağız ve öğrencilerimiz yaşadığı köyde eğitim almalarına imkan sağlayacağız. Unutulan ve kaderine terk edilen köylerimizi yeniden canlandıracağız.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR